MINDSET-TRAINING

Laat je kind op school niet zien wat er in zet? Gaat je kind uitdagingen uit de weg? Heeft je kind last van faalangst of is je kind onzeker? Heeft je kind weinig zin om nieuwe dingen te ondernemen? Dan is een mindset-training mogelijk iets voor jouw kind!

 

Bij Praktijk voor Remedial Teaching Volkel kunt u terecht voor een mindset-training. Tijdens deze training maakt het kind stap voor stap kennis met de Mindsettheorie van Carol Dweck. Via de verhalen van Fixie en Growie leert hij of zij wat het verschil is tussen de vaste mindset en de groeimindset. Hierbij komen alle relevante thema's aan bod, zoals de wijze waarop je denkt over je intelligentie en kwaliteiten, je comfortzone, het aangaan van uitdagingen, het leren van fouten, doorzettingsvermogen en meer. Door middel van afwisselende en creatieve opdrachten leert het kind hoe hij of zij kan leren denken zoals Growie en hoe hij of zij dit kan inzetten bij het werken aan zijn of haar eigen doelen. 

 

Vooraf aan de training vindt er een intakegesprek plaats. Ouders krijgen per mail informatie over de mindset. Ook krijgen zij tips voor thuis en/of school. De training wordt afgesloten met een evaluatiegesprek. 

 

Bijeenkomsten: 7 lessen á 45 minuten

 

Kosten: € 45,00 per sessie

 

 

 

 

ADRES

LLM-gecertificeerd-opleider-2020-2021.pn
Logo gecertificeerd trainer.jpg

© 2011 Praktijk voor Remedial Teaching Volkel

Beekvloed 47

5408 NG, Volkel

Tel: 0413-787094

Email: info@rtpraktijkvolkel.nl