top of page
leren leren methode middelbare school.jp

Trainingen

Binnen praktijk voor Remedial Teaching Volkel worden verschillende trainingen gegeven voor zowel leerlingen uit het basisonderwijs als leerlingen uit het voortgezet onderwijs. 

 

LEREN LEREN Methode basisschool

Tijdens de Leren Leren training basisschool wordt ingegaan op "HOE" kinderen moeten leren. Lesstof wordt vertaald naar een visuele manier van denken, hierdoor begrijp en onthoud je beter informatie. De nadruk tijdens de training ligt op het opbouwen van zelfvertrouwen, het ontdekken van eigen talenten en het leren zelf. 

meer informatie over de LEREN LEREN Methode basisschool

LEREN LEREN Methode 12+

De succesvolle Leren Leren Methode maakt lesstof visueel, waardoor het sneller en beter naar je langetermijngeheugen gaat. Leren met je oorspronkelijke talenten dus. 

meer informatie over de LEREN LEREN Methode middelbare school

REKENTOETSHULP

Op individueel niveau wordt er hulp geboden middels de richtlijnen van het protocol 'Ernstige Reken- en Wiskunde problemen in het VO'. Tijdens de begeleiding werken we aan rekenstrategieën en het vergroten van het zelfvertrouwen op rekengebied. 

meer informatie over de REKENTOETSHULP

ALLE TEKSTEN DE BAAS

Tijdens de training ALLE TEKSTEN DE BAAS leren we kinderen werken met de 6 stappen strategie om teksten beter te begrijpen. Deze training is zowel voor beelddenkers als taaldenkers zeer goed te volgen. 

meer informatie over ALLE TEKSTEN DE BAAS

Wilt u uw zoon/dochter aanmelden voor een van deze trainingen of wilt u nog verdere informatie omtrent een van deze cursussen, dan kunt u contact opnemen middels onderstaand formulier of telefonisch via 0413-787094.

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page