Binnen praktijk voor Remedial Teaching Volkel worden verschillende trainingen gegeven voor zowel leerlingen uit het basisonderwijs als leerlingen uit het voortgezet onderwijs. 

 

LEREN LEREN Methode

Tijdens de LEREN LEREN Methode krijgen leerlingen inzicht in hun manier van leren en technieken om deze te verbeteren. Zo leren leerlingen met behulp van de unieke Kleurmethode hun tekstbegrip verbeteren, samenvatten met behulp van de conceptmap en beter onthouden dankzij geheugentechnieken. 

meer informatie over de LEREN LEREN Methode

REKENTOETSHULP

Op individueel niveau wordt er hulp geboden middels de richtlijnen van het protocol 'Ernstige Reken- en Wiskunde problemen in het VO'. Tijdens de begeleiding werken we aan rekenstrategieën en het vergroten van het zelfvertrouwen op rekengebied. 

meer informatie over de REKENTOETSHULP

ALLE TEKSTEN DE BAAS

Tijdens de training ALLE TEKSTEN DE BAAS leren we kinderen werken met de 6 stappen strategie om teksten beter te begrijpen. Deze training is zowel voor beelddenkers als taaldenkers zeer goed te volgen. 

meer informatie over ALLE TEKSTEN DE BAAS

MINDSET-TRAINING

Tijdens deze training maakt het kind stap voor stap kennis met de Mindsettheorie van Carol Dweck. Verschillende relevante thema's komen hierbij aanbod, zoals de wijze waarop je denkt over je intelligentie en kwaliteiten, je comfortzone, het aangaan van uitdagingen, het leren van fouten, doorzettingsvermogen en meer. 

meer informatie over de MINDSET-TRAINING

Wilt u uw zoon/dochter aanmelden voor een van deze trainingen of wilt u nog verdere informatie omtrent een van deze cursussen, dan kunt u contact opnemen middels onderstaand formulier of telefonisch via 0413-787094.

TRAININGEN

ADRES

LLM-gecertificeerd-opleider-2020-2021.pn
Logo gecertificeerd trainer.jpg

© 2011 Praktijk voor Remedial Teaching Volkel

Beekvloed 47

5408 NG, Volkel

Tel: 0413-787094

Email: info@rtpraktijkvolkel.nl