top of page
IMG_1509.jpg

Voorstellen

Mijn naam is Marjelle van der Locht. Mijn passie is om kinderen te helpen die tijdelijk een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dat ze zich gezien, gehoord en begrepen voelen. Heel graag loop ik als professional graag even met een kind (en zijn of haar ouders) mee als er zorgen of problemen zijn. Ieder kind is anders. Iedereen mag zijn zoals hij of zij is. Als remedial teacher ben ik er voor álle kinderen, al heb ik veel affiniteit met kinderen met dyscalculie, dyslexie, kinderen met ASS en of AD(H)D. 

In 2011 startte ik vanuit mijn hart mijn Praktijk voor Remedial Teaching Volkel. Ik run mijn praktijk naast mijn baan op school waar ik werk met leuke collega's, in een zeer deskundig team in het speciaal onderwijs. 

Door het volgen van vele opleidingen en cursussen ben ik juf, gediplomeerd leerkracht Master SEN, gediplomeerd Remedial Teacher. Er zijn steeds nieuwe ontwikkelingen en ik vind het belangrijk om hiervan op de hoogte te blijven. Zo behaalde ik nog een certificaat dyscalculiespecialist en hoogbegaafdheidspecialist. 

Enkele opleidingen en cursussen die ik ook nog volgde zijn:

* Taal in Blokjes

* Alle teksten de baas

* LEREN LEREN methode

Ook wordt aanvullende informatie en vakliteratuur wekelijks met veel interesse door mij bestudeerd. Mijn vak is zo afwisselend en boeiend. Ik blijf nieuwsgierig!

 

Ik ben geregistreerd lid van de de Landelijke Beroepsvereniging Remedial Teachers: LBRT (www.lbrt.nl) onder het registratienummer: 1307R0252.

bottom of page